In 1987 werd het cassettelabel "Geronto Produxies" opgericht.
Opnames van (voornamelijk) punkbands, gemaakt middels een oud cassettedeck of draagbare recorder en 'n microfoon, op concerten of in vochtige kelders met (meestal) toestemming van de bands.
D.I.Y. ten top.

Die cassettes werden, voorzien van een smaakvol gecopieerd hoesje naar zelfgemaakt knip en plakwerk (met papier, schaar en lijm), verkocht zonder winstoogmerk, meestal zo tussen de 2 en 5 gulden.
Want: Alles in eigen beheer, fuck EMI en hoe meer teeps er verkocht werden hoe bekender je band.
Eigenlijk een voorloper van I-Tunes e.d.

Hieruit is in 1988 ook "Geronto Postorder" ontstaan, een postorder zonder winstoogmerk voor geluidsdragers en lectuur: Elpees, teeps, fanzines en later ook ceedees.

Onder "licentie" werden cassettes van soortgelijke labels (Destroy Tapes, Kankertapes, etc.) ook door "Geronto Produxies" uitgebracht.

De postorder ging, na een fusie met "S5 Postorder" in 1993, verder onder de naam "Marginal Mail", en hield dat vol tot 2002.

Nu, ruim 30 jaar na de oprichting, werd het tijd om de nog bewaard gebleven banden en cassettes (er is helaas één en ander verloren gegaan) te digitaliseren, en op jullie (oud) punknozems los te laten, en om de nieuwe generatie eens te laten horen wat dat nu eigenlijk was, dat punkgedoe op muzikaal gebied.

Pure nostalgie dus, in authentieke lo-fi mono kwaliteit.